top of page
Търсене
Снимка на автораBrightStock

За пръв път в България - Брайт сток на COPIS 2023




Какво е общото между индустриалните производители, по-малките компании и онлайн магазини? Отговорът е – всички те се нуждаят в ежедневн


ата си дейност от различни опаковъчни решения. Именно в тази сфера е специализирана фирма Bright Stock, която е посветила дейността си на създаването и предлагането на екологични продукти.


Ако търсите екологични опаковъчни решения за бизнеса си, Bright Stock със сигурност ще попадне в „топ-списъка“ ви при посещението на изложение COPIS 2023. От 13 до 15 септемв


ри екипът ѝ ще посреща посетителите на изложението в зала 4, щанд В4. Продуктите на компанията са високо ценени от клиентите, защото са предназначени за много дейности, сред които - опаковане и защита на чупливи и деликатни стоки.


С мисъл за природата

„Bright Stock е първата компания в България, която произвежда хартиен бабъл и

много други видове екологични опаковъчни материали: хартиено тиксо, диспенсъри за тиксо, биоразградимо бабъл фолио, разтегателна хартия тип „пчелна пита“, машини за издуване на възглавници, бабъл и др.“, споделят от фирмата.

Продуктите се използват за опаковане и защита на чупливи и деликатни стоки, чрез иновативни и екологични решения, без използването на пластмаса. „Специализирани сме в помощ на индустриите и на по-малките компании и онлайн магазини, посветили се на опазването на околната среда и търсещи алтернативни и екологични решения за обезопасяване на пратките си“, споделя екипът.


Завладяваща визия, функционалност и мисъл за природата


Хартиеният бабъл и разтегателната хартия осигуряват надеждна, разпознаваема и запомняща се визия на опакованите продукти, редуцирайки използването на пластмаса в ежедневната дейност на компаниите.




Нека се запознаем със седем от предимствата на екопредложенията от Bright Stock:

  1. Просто екологично решение за опаковане

  2. Компактен размер - може да се постави навсякъде - заема 5 пъти по-малко пространство за съхранение, спрямо стандартното бабъл фолио

  3. Много по-лесно за работа от пластмасовия бабъл, тъй като се къса лесно на ръка

  4. Перфектно решение за онлайн търговия на всякакъв вид стоки

  5. Отлична повърхностна защита и предпазване при транспортиране

  6. Устойчива алтернатива на фолиото с балончета

  7. Вашите клиенти получават много по добро изживяване по разопаковане

Екологичното портфолио от продукти


на Bright Stock се отличава с богатство от предложения, които са както природосъобразни, така и функционални. А това е ясен знак, че всеки посетител на COPIS 2023 ще открие на фирмения щанд опаковъчните решения за своя бизнес.



Източници:






19 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page